01/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Skoleboller
Bolle miksen er forbedret og ny forbedret utgave er lansert Søt Bakemiks. Disse skolebollene kan absolutt anbefales!
Dette trenger du:
- 1 pose Søt Bakemiks
- 1,5 dl Kesam
- 20 g smør
- 2 dl melk
- 1 pk fersk gjær
- 1 krt vaniljekrem eller du lager den fra bunn om du har tid og lyst
Dette gjør du:
- Følg samme fremgangsmåte som på posen ifht øvrige ingredienser og fremgangsmåte.
- Hev deigen min 30 min i bakebollen før du baker den ut.
- Form boller og legg på stekebrett kledd med bakepapir, lag en dump i bollen og fyll med ønsket mengde vaniljekrem.
- Sett til heving ca 30 min, pensle lett med egg
- Sett ovnen på 200 grader og stek i 12-15min
- Følg med på tiden da steketiden avhenger både av ovn og størrelse på bollene.
- Avkjøles på rist før du pynter med glasur og kokos
God fornøyelse! :)